viernes, 25 de abril de 2008

PODREM ESCALAR DIUMENGE?

Quins diumenges i quins dies de plugims que em tingut! Tot i que ha anat molt bé per l'aigua que escaseja bastant, encara que ho hauria de fer un mes seguit per omplir una mica el pantanu; quina desesperació dos diumenges seguits ploguèn d'una manera que només feia que enmardaro tot i no regar gaire, i el pitjor de tot es que no podiam anar escalar! Aaaaaaaaaaaaah! Joder quines ganes que en tinc.
Pero tranquis que aquest cap de setmana sembla que s'acosta una ullada de sol perque poguem anar a tibarli una mica si mes no podrem tactar una mica la pedra i deixar-rem un rato la resina, perque descansi una mica. Vinga consentremnos tots i fem força perque s'aguantir una mica aquest sol per el diumenge si mes no unes hores!

Salut a tots i Kardalijimy!

martes, 8 de abril de 2008

SOL O SOMBRE?

Típic dia d'entre mig d'estació que el temps no sap ven bé que fer si acaba fent un dia de calor total o un dia de fresca. Em l'Eva no s'haviem si està a la sombra, ja que hi feia fresca o si està al sol torrant-se de calor quin dilema! El que està clar és que ja s'acosten aquells dies de calor insoportables, que sua fins hi tot la roca! L'ESTIU JA ÉS AQUÍ!
Qui dia tan maco!El matí, es veia una mica encalitjat cap a la banda de Berga, però nosaltres"Kiko, Eva, Edu i Jo", amb els ulls direcció a Berga sector " El Mal Pas"; i el cap en les parets "-Quines vies hi haurà? Seran dures?...NERVIOS! Amb 1h. de rellotge ja erem a peu de via, sortin des de St. Hipolit. Quins diedres tan macos que hi han en aquest sector fins i tot desplomen una mica i tot. Un sector diferent de tot el que he conegut a Berga, totalment diferent de tot el que coneixia de la zona.Sembla que hi hagin ficat un tros de Monserrat allà al mig, d'un lloc que diries que allà no l'hi pertocaria estari, quin sector tan maco a més a més et fa anar el coco a pinyó,et reactiva fins el punt de comensar a tremolar i haver de saltar de la pared, fer una bona bolada per alliberar tensions i tranquilitzar-te una mica, "-Ojo JIMI que volo!"
*I l'Edu amb tot el que si a de posar ens va premiar amb un espectacle dels
bons, una anècdota d'aquelles que no oblidarem mai ningu dels que erem allà; "-QUE SIGUI EL QUE DÉU VULGUI!" Si senyor, al final del dia ho deixava tot a les vies del sector amb un gran "vuelo", d'aquells que fan posar els pels de punta, clar que si, amunt Edu! A MUERTE! Ha començat trepitjan fort i cada cop més, a vegades trobant passos que no saps ni com si ha agafat" Hi ha una regleta!" Hi nosaltres haven vist com si agafava i encara busquem la regleta!que allà i havia un romo que te cagas!ANIMAL!
*Després d'escalfar una mica , en kiko ja es va començar a mirar una via que li va fer el pès, i sí sí; el cap d'uns minuts ja estava tibant-li , A MUERTE! Quina via, una sortida amb molt de canto desplomat i brut, d'aquell que ti aguantes però no acabes destari mai segur, quina sensació de patinar, en acaba el desplom et ve la sortida, i quina sortida, un pas bloquero de tibar-li a muerte, agafa una regleta d'esquerres, una mica de contorsio i enpeinar-li el peu, d'una manera que mes val no pensari massa com el tens posat, agafar un monodit i a muerte al lateral! Tot seguit, després ajuntar-li a un canto bò a sobre del lateral i cantaco inhumà! Però abans del cantaco, les ganes de corre i acabar de surtir del pas, m'equivoco i caic,després de "lo xungo"; AAAAAAAAAAAAAH...EM CAGO......Però buenu, haurà quedat pendent, més deures! En kiko, se l'enporta cap a casa dins del serro amb un somriure d'orella a orella feliçitats kiko, Quin BOU que estas fet!El primer pegue no li va acabar de veure color però entre els dos, el segon pegue li va veure un color que t'hi cagues i se la va pulir em questió de segons.

És un sector 100% recomenable que s'hi ha de fer una visita a les que si vulguin, a més a més si van equipar vies noves, i sempre si poden trobar coses noves per provar i tibar-li una mica o molt, ja que és un sector que hi ha de tot i ningú no es quedarà insatisfet sinó totalment al contrari , em unes ganes de tornari... O almenys jo, si que us puc dir que ja tinc ganes de tornar-hi.

*Aquí teniu el Mapa: La manera d'arrivar-hi no té gaires complicacions. Quan ets a Berga direcció cap a Solsona c-26, i vas tirant per una carretereta de revolts fins que passem Espunyola, després d'una recta bastan llarga a mà dreta i trobem un trencant que marca Capolat. Anirem seguin la pista asfaltada direcció Travil, fin arrivar en un gran queixal fet al mig del single perquè i passi la carretera; a mà esquerra queda el single, aparqueu on pugueu, deixant tots els camins lliures, i el sector queda a la dreta del queixal, ja es veu un camí que està molt escarbat.
*Aquí teniu les ressenyes del sector per si teniu ganes d'anar-hi algun dia:
RESSENYES: 1." " 7b 2.Pepi yes 6b+ 3." "6a?
4. L1 Cal nen Rosa 6c "25 mts" L2 Cal nen Rosa 6c "16 mts"
5.El noi del pijame de ratlles 5+/6a 6.Teia de maria 5+ 7.Peu de Moix 6a 8. Diedre Suprunaman 6b+ 9. Flor de neu 6c+ 10.Nomes et tucara qui tu vulguis 6a 11. Agonia d'hora baixa 7a+ 12. Volare 6c 13. Fotli de dret 7b 14. Casserres 7a 15. 65/05 7a+ 16. Sant Antoni 6a+ 17. La pedra Filosofal 6c/+ 18. La dels ositos 5+ 19.Amic trait 6c+/7a 20. Espero del perito 6a+ 21.Variant segon tandem 6a+ 22. 2 tandem 2 4+/5 23. " " 4+ 24.Bin Laden Towers 6b+


¡SALUT A TOTS, I KARDALI JIMI!

martes, 1 de abril de 2008

Grimpant per Montserrat.

Cap de setmana a Montserrat! Després de tota la setmana a casa entranant al plafó, arriva el cap de setmana i els mòbils començen a sonar! Qui serà? En kiko! "-ke hem de fer? anar-li a tibar, no? -Va tio demà a les 10 del matí, al lloc de sempre! -Fet. ja trucaré l'Edu . -Ei que en Popi també ve, i té unes ganes boiges d'anar a Montserrat! -Perfecte ja hi tenim deures, kardali ! , fins demà." A les 10 del matí ja estava el lloc de sempre esparant que tothom arrivés, amb uns nervis a sobre com cada cap de setmana i si! ja veig que surten els cotxes pel trencant, ja són aquí! I cap a Montserrat, sector "la Desdentagada" -un sector dels que m'han agredat més de tots els llocs de la zona que he estat, potser per la reconada que fa el sector, potser per aquella perdiu que vaig sentir cantar aquest cap de setmana, ... O serà pel viote que estem provan! Joder, Quina via tan bona! És d'aquelles vies que es van fent be des de baix, que costa de memoritzar un ou de tants boquetes que hi han, lleugerament desplomada, fins que arrives al repòs de la via,"-Deixa els brassos estirats i descansa. -I jo pensant, però si quasi no m'aguanto aquí i a més a més i tinc de descansar! ho intento i ho aconsegueixo una mica." després del descans et venen les dues últimes xapes i reunió. Però quins últims metros, "de paso en paso i tiro amunt porqué no me paro!", A MUERTE! Però al final, la pila estava tocada, i va quedar pendent, AAAh quina ràbia! joder haurem de tornar-hi més forts! Una via 100% RECOMENABLE! si mai sou per aquest sector busqueu-la , demaneu per ella i proveu-la, segur que no us deixarà indiferents. No me'n recordo del nom però demaneu un 7a+ molt guapo! Recordeu sector "la desdentegada" val la pena fer-li alguna visita. I sobre tot com en tot Montserrat, penseu a dur un bon casco si hi aneu, que a Montserrat sempre plouen pedres. Més endevant ja us penjaré les resenyes, per qui les vulgui . Salut ha tots i Kardali Jimy!