lunes, 30 de junio de 2008

PEGUES I MES PEGUES A LA PEQUE!


I aquest cap de setmana, per fi podem tornar a tibar-lí de nou, amb una calor in-humana aixo si pero amb unes ganes boges que fins i tot aixi ens vam ficar a tibar-li sense contemplacions!
*El dissabte vam carregar els trastets a la "furguifiesta" i cap a SADERNES! Vam arrivar a mija tarde, hora que ens va anar bé per anar a fer unes vies que i han el Castell de sespasa de baix, el costat de la carretera unes vies que no haviem provat mai, teniem ganes de provarl-es, un lloc que esta iper-subat i no el recoman-ho gaire; les vies més facils que hi han tenen algun aleje que si estas comensan doncs et poden suposar algun que altre "sustu", i les mes dificíls estan iper- subades només acostari el peu, ja petina'n .La veritat si heu d'anar aquesta zona mes val que pujeu uns metres i proveu les vies de sobre d'aquestes vies que i han a peu de carretera que segur que disfrutareu molt mes! I acavar el dia amb un bon sopar i un bon vinet sota una fresca que es va posar molt bé.

*Diumentge, després de una llaga dormida i una bona relaxasió mental ens vam despertar, vam esmorzar, vam agafar els trastets, i el pont d'en Valenti ens vam dirigir! La PEQUE, LA PEQUE,LA PEQUE,LA PEQUE...... La tenia ficada el cap d'es del dia que en kiko i l'edu m'han van parlar aixi que avui era el dia d'anar-la a provar! A mes l'Edu en tenia ganes i les noies no estaven gaire fanatiques,"nosaltres anem el riu a banyar-nos i a pendre el sol, ja vindreu!, Vale vale ens veiem." Quan vam arrivar alla ens la vam quedar miran i sense escalfar ni res ja teniem posat els bodries i ja estavem enmardats a la via; Quina via tan maca es brutal té uns pasos maquisims i si no els fas ta'l com toquen i apretan-li, t'escup a l'acte, una via curta pero molt intensa, amb uns pasops raros a baix que em va costar treu-li l'entrallat, però es 100% recomenable. L'hi vaic fer 4 pegues i el millor dels tres va ser el segon però no m'havia matizat bè un dels pasos i quan vaic arrivar alla vaic caure, els altres pegues entre la calor i el cansament no van anar gaire bé la veritat pero van servir per matit-zar la via per el proxim dia que fresc i amb els pasos vistos l'hi veic molt color! En fi un bon cap de setmana dels que feia dies que no n'hi havien "AI L'AIGUA!" L'Eadu també la va fer uns pegues pero la calor també l'havia destrosat i també l'hi va costar moures pero benu matitzan sempre per el proper dia! Tot seguit un bon banyito, i cap a casa a descansar i entrenar una mica que el cap de setmana esta molt aprop!
Hi aqui teniu les mes fanatiques del cap de setmana, esque no les podiem seguir! només escalar, escalar.... insuportable! jejejeje Es broma!Quina pasiensia que tenen!

SALUT A TOTS I KARDALIJIMY!