martes, 13 de octubre de 2009

EN PERA A TORNAT!


Divendres a les 11 davant de casa, ens vam retrovar amb en Pere i Edu, retrovament amb el fanatisme bloquero d'en Pere, després de recuperar-se d'una lesió bastan xunga en temps de neu, ell ja venia amb les pilas cargades i les ganes de pasar-so de puta mare. Després de forsas emaneios de que fer i de on anar, el final van proposar d'anar a TARGASSONE a blocar el maxim, fins a reventar, ja que només i pujariem un dia, voliem anar a totes! Aixi que cap a dormir el costat de la pedra, per comensar aquell estat de "NERVIOS" amb unes ganes de que es fes de dia impresionants! Quan vam despertar-nos amb un bon susto del movil d'en Pere i alguna sacsejada de l'Edu que ja voltaba per fora ens vam posar a esmorzar rapidament. En acavar, tot parlan d'en Dani, que havia de ser alhebora, de sobte veiam pasar una furgoneta per davant dels nostres ulls, "hosti, pero si es en Dani!" ja ens veus a tots fen senyals perque ens veies, ja que semblava que anava una mica adormit i no ens veia ! Després d'anar a fer un cafe frances "QUE MALO QUE ERA!" vam dirigir-nos cap el sector que en Dani l'enomenava la Plaça, i com que ell ja i havia anat bastan

dons tots a darrera seu que ens guies per aquell mig de blocs impresionants, amb unes formas que semblava que et cridesin i que et diguessin vina..... En posarn-os a blocar vam descubrir que aquell granit a cada pegue set menjava les yemas que feia por! Pegue rera pegue les yemas cada cop feien mes mal pero no ser ven bé per que tots ens tornabem a ficar sobre del crxpat i tornabem a blocar i a blocar i.....tots un darrera l'altre fins que a algun els i surtia el bloc i els altres i anaven foten pegues sense parar, per cert felicitar a l'Edu que el tio estar molt fort i es va menjar tots els blocs que vam estar provan, uns queants pegues i el tio surtia per dalt com si res, El tio si continua aixi no deixara bloc per taxar! Despres que arribessin en Raul l'Estel i la Arlet, vam canviar de sector buscan altres blocs per provar, i la veritat que fossin mes facils perque ja estava cremadissim.

La questio Es que per ser el primer cop que i vaic anar tot i no acavar de sortir per d'alt dels blocs i deixar-los per fer va ser un lloc que em va agradar molt i que també recomanaria a tothom que l'hi agradi el bloc, i el que no tan també m, QIUNA KANYA!

SALUT ATOTS I KARDALIJIMY!

lunes, 5 de octubre de 2009

GORGES DE LA JONTE, 3


Encara que l'escalada esportiva a les Gorges de la Jonte visqui sota l'ombra del Turn, també i podem trobar alfgun sector d'esportiva, amb tot tipus de graus des dels mes facilets fins a mijans alts. Un dels dies que vam estar per la Jonte, ens vam dirigir cap a un d'aquest sectors, que com la resta de sectors de vies llargas de la zona i sectors d'esportiva hi ha una bona aproximació , cara amunt , fente treura la llengua i alguna que altre gota de suor. Desp´res d'arrivar el sector ens vam trobar amb unes vies que seguien la tonica de totes les gorues super ben equipat , vies molt i molt llargues i sobretot diversio assegurada.

SALUT A TOTS I KARDALIJIMI!

jueves, 1 de octubre de 2009

LA SINCRO DEL EDU


"vols dir que esta gaire bé el cami, tranki que la setmana pasada jo ja i vaic pujar!"Aixi comensava la nostre aventura del cap de setmana pasat, Kiko i Ev, Edu, Popi, Cisco, Roche i jo, cap el clot de l'espasa despres d'una trobada que feia molt de temps que no es produia, feia mesos que no agafavem tots i ens anavem cap a tibarl-hi a muerte , la nit anterior com sempre em pasava abans no havia dormit gaire bé pensan en regletas cantos i reunions, peró després de una bona sacsejada de camí per arrivar el sector ja teniem la paret davant dels nasos, amb un cel que semblava que seniria tapan durant el dia pero nosaltres ja estavem equipats i buscan vies per comensar a fer metros, escalfar i taxar! Nosaltres despres d'haver escalfat bé vam buscar una via per provar i ens vam decidir per un 7a anomenat el VICARI, una via no massa alta pero amb un parell de passos bloquers el mig que et cremaven la pila una mica, la resta era de moviment i algun que altre peu finet peró podia sortir! La llastima es que després dels primers pegues els nuvols ja treien molt el nas i ja ens veus corren desmontant per por de mollar-nos massa! En Kiko com sempre fort com un toro es va endur Ulls de Neptu 7a , via tipica de la zona i diuen que molt maca i bonissima , KANYA KIKO!le provada mai, pero després d'haver vist una mica com anava ja tinc ganes de provar-la. En Popi com sempre a ritma de setens a pinyo ni la mes minima petinada fi com un all , i en cisco i en Roche també a ritma de setens anar provan vies. Vaja un cap de setmana fanatic, dels que feia dies , setmanas , mesos que no vivia! Cal dir que el Clot es un sector que si no l'heu nat mai a visitar feu-hi una visita encara que s'hagi de caminar una mica val la pena!

SALUT A TOTS I KARDALIJIMI!