viernes, 27 de febrero de 2009

SORTIDA D'ESQUI INFO


M'han arrivat veus que el "CEARS" esta preparant una sortida d'esqui de muntanya de nit amb lluna plena i per qui en tingui interes l'hi penjo una mica dinfo.
-Esquiada nocturna a la Tossa d'Alp (2537m) pic situat a la part mes alta de les pistes de la Masella.Ascenció amb esquis de muntanya o raquetes de neu amb ultimes hores de dia i baixada amb la llum de la lluna per les pistes d'esqui de la Masella.
-Dissabte 14 de Març: sortida a les 15:00 h de la nostre seu social (C/Mallol, 42 de st Hipolit). Ascencio al cim , baixada per pistes , xocolatada per tothom i sopar de germanor al refugi corral blanc. La gent que vulgui es pot quedar el refugi.
-Els interessats poseu-vos en contacte amb la presidensia a partir d'aquesta adreça : ceva.r.s@gmail.com


SALUT A TOTS I KARDALIJIMY!

martes, 24 de febrero de 2009

EN BUSCA!

I aquest cap de setmana una altre vegada cap a SABASSONA! Pensant quin progecta podria comensar intentar, i la veritat es que tenia una motivació a sobre que no m'he la aguantava, en arrivar alla vaic buscar en Xato i en pol un noi de 13 anys que esta fet un bon troç de bou!Ell no havia anat mai alla i com tots s'havem el primer cop que vas a saba no et cantexas mai en lloc aixi que l'hi va costar una mica pero estic segur que amb uns quants dies, s'acustumara aquells romillos.... I es comensara a menjar els blos a cujarons dels grosus. Despres de escalfar una mica, en alguns blocs que feia molt temps que no provava i la verita algun d'ells sem va rebutar i fins que el vaic treura no vaic parar de enganxar-mi.Despres aquell parell van anar a probar blocs del voltant i jo m'hen vaic anar a provar un 6b que hi ha el costat del morfeo un bloc tecnic i sobretot de coco, nomes fas que veura una caiguda entre aquells dos arbres de la base del bloc i una costellada de lo bestia, es un bloc que te una sortida que fins que no l'hi trabes la pose no para d'escupir-te i que a mida que vas pujan ho vas fent cada cop mes finet, val la pena provar-lo pero amb un perell de persones que tasegurin abaix. I després amb en Santi que feia un rato l'havia trobat per la zona i m'havia ensenyat el video de "espirogiria 7a+/b" ja em veus provvan la sortida del bloc, pero noi el pas es molt llarg i em costa una mica molt incorparar-me en el primer pas, ar que després d'haver vist el video i aquells passos, em sembla que ja e trobat un nou repte per barallar-mi fins acavar les forces.

SALUT A TOTS I KARDALIJIMY!

lunes, 16 de febrero de 2009

El que esta apunt acaba sortin!

I aquest cap de setmana si! Després de dina, i d'haver passat un matí fregant, m'hen vaic a buscar la Maria fem un cafe i tot seguit ens en vam anar direcció cap a sabassona ; amb aquelles preguntes el cap de sempre, "si la tinc apunt pero...? sera el dia?..." Amb una mica de nervis a les venas i una mica de falta de motivació el moment es va anar acostan, cada cop el tenia mes alebora , sense adonar-m'en ja estava respallan els pasos, cosa que ja estaven molt nets ja que en Xevi ja havia estat per alla i l'havia deixat net i brillant pe'l qui vingués a darrera a probar-lo i trobars'´l com cal, tot i aixi vaic fer una respatllada els pasos i axi els acabava de mamoritzar, per alla també i havia una trupe blocan i una dells també tenia ficat el cap aquell bloc el "MORFEUS 7B" aixi que vam ajuntar els matelassos i a probar-lo. Pujar el taló anar directa el tri-dit pasan de la palmada intermija, tirar el cos una mica enrera per poder veura el peu dret clavar-lí pujar el peu esquerra un pam el costat del dret , fer una palmada amb la ma esquerra mes amunt per quedar equilibrat i tornar a treura el taló dret per opoder anar a buscar el romo de l'aresta amb la ma dreta, després gira la ma esquerra cap avall clavar el peu esquerra ben amunt i anar-me aixecan poc a poc fins agafar el canto bo, pero en el moment que l'agafava flas em quedava tirat nervios i queia, fins a quatre cops em va pasar el mateix fent unes bolades de pajaro! Pero aquest ultim cop amb els anims dels companys que voltaben per alla vaic pensar en agafar la regleta que no tocaba dinvertit quan tingues el canto bó i aixo va fer que entre crits de tots sortis per dalt del bloc enbogint d'alegria i trencan aquell silenci tan especial de sabassona amb els meus crits ! Quina passada ja el tinc "MORFEUS 7B DE BLOC" encara no m'ho creia d' pujat per alla un lloc on mig anyet enrera en Kiko m'el va ensenyar i no mentrava bé, ell m'escopia com si res , peró finalment si, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Ja esmeu!jajajajajajajaajajajajajjajajaajajajaaja! Gracies a tots els que eran alla per els anim que em van donar.
Despres una mica de descans amb la Maria i celebran el St. Valenti, per alla el mig de un prat d'aquells que hi ha a sabassona. Pero la cosa no s'havia acabat aqui encara tenia forças i ganes per un blog mes un altre que també ja portava el cap en cas de que ....i com no m'en vaic anar cap a ell, "LUKY LUKE 6C "uns tanteos unes respatllades els pasos , que també havia estat probant un altre dia pero no i havia manera de cantejar-mi aixi que i havia d'agafar una mica de canya en el moviment de l'entreda, es un moviment que mes que tot es equilibri en colocar-se sobre la pedra pero que quan li trobes es maco de fer i molt divertit , en fi que en pocs pegues vaic aconseguir sortir per dalt amb una flipada a sobre impressionanti una motivació exagera-da, un altre el sac! .

El final un somriure d'orella a orella gaudin de la posta de sol sobre d'una pedra i pensan en nous reptes!

SALUT A TOTS I KARDALIJIMI!

jueves, 12 de febrero de 2009

JA ESTA APUNT!


I aquest dissabte pasat després de dinar amb les pilas cargades, cap a Sabassona que i falta gent. Pe'l camí vaic comensar a rumiar per qui blog aniria i de cop em va vindre el cap la Morfheo, bloc que fa un anyet vaic coneixa , és un bloc molt tecnicnic on fins que no ti saps comensar a pòsar bé no ti quedas ni de llet. Aixi que vaic deixar la furgui i "a por ello" deseguida vaic notar que el tri-dit que i a mi podia agafar bé i fins i tot deixar caure una mica el pes cap enrrera per poder veura el peu que abans no el veia ni de miracle, el cap de uns quants cops vai aconseguer aixecar-me , despre havia de treura un taló dret per anar a burcar al romillo de dalt seguin l'aresta pero em costa una mica agafar-lo, pero si el vaic agafar uns quants cops pero em quedo una mica tirat ja que eel peu que bé despres no l'acabo de veura i em fa ballar una mica el cap, en i vaic una mica a ull em vaic aconseguir aixecar un parell de cops, encara no entenc que em va pasar ja que en aixecar-me només havia de anar a buscar el canto bo i cap a d'alt, em quedo una mica tirat amb una postura una mica rara, quina rabia! em queda un pas i ja eas meu! El final amb els dits que demanaven que pares i el sol per darrera l'ermita vaic clavar la mirada en aquell pas uns instants i em vaic dir a mi mateix" LA SETMANA KABE TORNO I L'ENCADENO!"


SALUT A TOTS I KARDALIJIMY!