martes, 9 de septiembre de 2008

EL SEGON!!!!!!!

Kin cap de setmana!Cap a Berga i falta gent, MAL PAS! Feia dies que no ens anavem a escalar i ens posavem tan fanatics, tot i que teniem una mica de por el dia abans per si plouria o no, ens vam trobar amb un dia perfecta feia un solet ben maco i a mes feia una mica d'airet ben fresc que et feia sentir perfecta fins i tot una mica ede fret, aixi que a tibar-lí. Amb l'Edu, la Raquel i la Maria que i vam anar a dormir, vam axecarnos ben dora just quan comensava a clareja alla a les 10:30 del mati, vam esmorzar a saco amb tal rapidesa que no s'haviem ni que haviem menjat, amb questio d'una hora i cap escalar que aquest s'havia que era el dia, no nestava del tot segur pero en tenia unes ganes boges!
Vam escalfar amb un 6a molt maco que ens van recomenar i mentre estaben fent-lo van arribar l'Eva i en Kiko que ja ens habien trucat el matí per dinse qu ja baixaben cap alla baix que venien fanatics. Deseguida ja ens vam posar a muntar la via "FOT-LI DE DRET!" el primer pegue mi vaic troba amb po tot i que amb va surti aviat el pas de la via pero quan vaic volguer recular per tornar-lo a fer no i va haver manera, vaic quedar una mica desanimat, pero benu vaic acabar de muntar le via com vaic puguer i despres a descansar i a consentrar-me.
-Amb vaic fer el nus al budrier i em sentia molt tranquil, segur amb deia a mi mateix que aquell cop era el bo i que ma le mangeria, amb calsar els peus de gat i li vaic dunar amb en kiko el grigri, algu ja em tenia assegurarat no pensava en res mes que la via, em trobava consentrat i relaxat, VAIC. en tocar la pedra deseguida estava fent el repos abans del pas de la via i em trovava moolt bé vaic repasar els pasos mentalment; regleta d'esquerra coloco el talo puntejat i agafo aquell "monodit tan bo" em tenso i dinamic el bidit lateral li reboto amb la dreta coloco peus i li llenso el canto bo!; deseguida mi vaic llensar i em va surtir amb una fluidesa que en questio de segons havia pesat el pas i estava tremolant de nervis, amb vai quedar un rato a sobre reposant i tranquilitzanme i tot seguit fins a dalt, ENCADENAT,AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh!
Aqui teniu una foto de l'ultima vegada que i vam anar si esca aquest cap que tinc......Si senyor el meu segon 7b encadenat!jajajajajajaajajajaajajaja!
En kiko mes fort que una bou es va posar a fer metros en vies noves equipades i 7a que queien com botifarres tot i que no estava gaire sa.
l'Edu cada cop mes fort i deixanto tot a les vies i anan-li a muerte! i La Raquel, Maria i Eva van fer un parell de vies i van desidir que aquell sector era molt complicat i que el sol si estava molt aixi que es van posar el solet i jacajacajaca; no estaven gaire fanatiques. En fi que cada cop que he anat aquest sector ne tornat molt content pero esca aquest cop molt mes del que mesparava amb una injeccio d'anims que ti cagues. Si esca ja ho diuen si ets una mica constan les coses van surtin.

SALUT A TOTS I KARDALIJIMY!

No hay comentarios: