lunes, 18 de mayo de 2009

Quin merder, BATET

Batet, un sector ja amb molt de historia, que fins que no es van publicar les ressenyes en el llibre del Ripolles pasava desaparcebut per a molta gent i que a partir d'aixo cada cop si a anat acostan mes imes gent a fer-li una visita i aquest cap de setmana després de molt temps de parlar-ne , ens a tocat fer-li una visita. Poc ens esperavem el que aquest dia ens preparava, en arrivar el sector junt amb una altre parella que venien de polonia que ens vam trobar el parking ens vam mirar les ressenyes i cap a provar-les totes, hi han vies entre 4 i 7b, jo vaic pensar que de ben segur que hi haurien vies maques i enriquidores per el tarro que aixo sempre va molt bé! En Kandy i jo cap a fer vies i laMarta i la Maria es van posar en una punta on els i toques el sol i vinga a preparar les vacances que ja les tenim el costat! El cap de una estoneta vam sentir que la Marta cridava; "aquella noia a caigut de una mica amunt, s'ha d'haver fet mal!" ja eens veus corrents cap alla, haviam que podiem fer per ajudar , va resultar que era la noia polonessa que havia caigut de una mica amunt i s'havia trencat el braç, un tall profunt a la cama esquerra i alguna rescada mes, sort vam tenir que sempre porto un botiquin amb venas calmants i alguna cosda mes per poder fer els primeer auxilis. després d'assegurar-nos que estigues minimament bé el seu company va trucar a emergencies i l'hi van dir que la ambulancia ja estava de camí i que deseguida enviarien l'elicoptero.De mentres en Kandi i jo vam desmuntar la via que ells estaben fent per aixi recuperal-si el material i ells poguessin estar per la seva companya. La veritat es que no se vben be que va pasar, ja que tota la via estava ben muntada o almenys les cintas estaben ben posades , la corda no ho ser perque per mes seguratat la vam treura i vam tornar a obrir-la "por si acaso!" Després de endresar el material l'ambulancia sempre velos com el rayo, ja la teniem alla i uns altres nois de per alla la van anar a buscar per que els i suposes mes facil trobar-nos, quan van arrivar a dalt la van mirar i van desidir de baixar-la amb la camilla aixi que entre tots vam carregar-la després de que els ambulancieros l'hi posesin alguns pedassoas perque no patis tan, i avall que fa baixada!
Quan estabem ja baixanla va arrivar l'elicoptero amb els bombers el doctor, i en veura que ja la baixabem van anar a para el pla per esperar a la noia atendra-la i enportarsa-la cap a l'hospital volant! Kina experiencia, MAI SAPS QUAN UN BOTIQUIN ET POT FER SERBEI! L veritat es que ja ma tret d'algun apuro una mica hevy!


Després de tot aquest merder, vam tornar cap el sector i vinga que encara ens quedaben forses vies per provar, un parell de vies mes i cap a provar el 7a que ja tenia fixat, en arrivar a la via just el costat d'aquesta i vam coneixer un dels equipadors de la zona en Sergi Martinez i un seu company que com ells deien venien a recurdar vells temps! Ell molt amistos ens va aconsellar vies de la zona i vies llargas de la guia que podriem anar a provar, les mes guapas i ben equipades, que bé ara ja tenim alguna conexensa més dalguna via per anar a probar. Tot seguit vaic comensar a escalar la via i quin 7a, super tecnic, amb uns pasos fins que vas putejat tot el rato , aixo si molt ben equipada, en fi vaic fer un parell de pegues i la vaic deixar alla per el proxim dia que fijo que cau, em va costar una mica un pas de dalt de tot que no el trobaba peró ara ja el tinc grabat a la ment, A Muerte! El dia ja gairebe havia pasat i vam decidir d'anar a fer el quinto, de bar aixo si, i acavar de programar les vacasions que em sembla que el MONT BLANC 4.808 ja ens espera!

SALUT A TOTS I KARDALIJIMI!

No hay comentarios: